Een heerlijke fruitzuur peeling bestelt u gewoon online

Graag laten wij u kennis maken met de natuurlijke huidverzorgingsproducten van RAU Cosmetics. Wij bieden vele diverse producten aan, waaronder bodylotions, dagcrèmes en fruitzuur peelings als onderdeel van de gezichtsreiniging. Als expert op het gebied van huidverzorging weten wij als geen ander hoe belangrijk een grondige reiniging is. Voor zowel mannen als vrouwen is het belangrijk om het gezicht twee keer per dag te reinigen. Omdat iedere huid anders is, bieden wij producten aan die zijn afgestemd op uw huidtype. Bekijk gerust eens ons ruime assortiment en laat u verrassen door onze leuke prijzen!

Profiteer van de dubbele werking

Kiest u voor een fruitzuur peeling van RAU Cosmetics? Dan profiteert u van een 3-voudige werking: dieptereiniging, anti-aging en een ontstekingsremmende werking. Wat denkt u bijvoorbeeld van onze Tri-peeling met witte thee, papaya, panthenol en indische wierook? De huid wordt met deze waardevolle ingrediënten optimaal gereinigd en afgestorven huiddeeltjes worden op zachte wijze verwijderd. Een fruitzuur peeling is dan ook bedoeld om de poriën diep te reinigen en is absoluut onderdeel van de complete huidverzorging. Wij raden dus zeker aan om uw huid regelmatig te peelen! U huid voelt direct na de reiniging schoon en zacht aan. Dat wilt u toch ook iedere dag ervaren?

Wij adviseren u graag

Bestel nu uFruitzuur peelingw favoriete fruitzuurpeeling online en ontvang deze al binnen twee dagen bij u thuis. U kunt ook eerst een proefmonster bestellen om erachter te komen wat het beste voor u werkt. Natuurlijk kunnen wij u hier ook bij helpen. Bel ons gerust op, dan staan onze specialisten u te woord en kunnen zij u adviseren.

Contact        Webshop