Maak een keuze uit ons ruime aanbod van lichaamsverzorging

Van harte welkom bij RAU Cosmetics. Sinds 2009 bieden wij in onze webshop enkel natuurlijke verzorgingsproducten aan, waaronder lichaamsverzorging. U kunt hierbij denken aan vochtinbrengende crèmes voor de hals, maar ook vochtinbrengende bodylotions, bodypeeling en douchegel bestelt u bij ons online. Ieder product bevat een uitgebreide productbeschrijving en handleiding voor juist gebruik zodat u optimaal gebruik kunt maken van het door u gekozen product.

LichaamsverzorgingWereldwijd succesvol gebleken

De Nederlandse en Belgische distributeur van RAU Cosmetics Nederland is Lia Timmermans. Nadat het merk zeer succesvol bleek te zijn in onder andere Duitsland en Oostenrijk, was haar keuze snel gemaakt. Haar missie is dan ook om zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met de natuurlijke lichaamsverzorging van RAU. U kunt er op rekenen dat de producten aan hoge kwaliteitseisen voldoen. De producten worden namelijk ontwikkeld en geproduceerd in Duitsland en bevatten enkel natuurlijke ingrediënten. Bovendien worden er geen minerale oliën en parabenen toegevoegd en worden alle producten eerst uitgebreid getest. In ons uitgebreide assortiment treft u producten aan voor ieder huidtype.

Ontdek onze voordelen

Wij willen onze klanten graag kennis laten maken met onze natuurlijke huidverzorging en bieden u dan ook leuke voordelen aan! Zo krijgt u bij iedere bestelling een gratis proefmonster en mag u vanaf een besteding van €50 een gratis product uitkiezen. Ook hebben wij regelmatig leuke acties. Profiteer bijvoorbeeld nu van onze voorjaarsactie, waarbij u een gratis verzorgingsset krijgt bij een besteding van €100 of meer. Deze set bevat een aantal heerlijke producten voor diverse huidtypen. Wilt u op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen? Volg ons dan op Facebook!

Contact        Webshop