Last van een onzuivere huid? Probeer onze natuurlijke huidverzorging!

Wij van RAU Cosmetics Nederlands laten u graag kennis maken met onze natuurlijk huidproducten. Wanneer u last heeft van een onzuivere huid of uw huid optimaal wilt verzorgen, bent u bij ons aan het juiste adres. Om uw huid weer te laten stralen is het van belang om deze twee keer per dag te reinigen. Dit geldt voor zowel dames als heren. Doe dit bijvoorbeeld ‘s ochtends na het douchen en ‘s avonds voordat u naar bed gaat.

Reinig uw gezicht grondig

In onze webshop treft u een ruim assortiment aan van gezichtsreiniging. Deze producten zijn onderverdeeld in drie categorieën: reiniging, tonic en peeling. Het is aan te raden om elke 2 à drie weken een peeling te gebruiken om een onzuivere huid tegen te gaan. Deze reinigt de poriën diep en verwijdert dode huidcellen. Wat denkt u bijvoorbeeld van onze Cream Pealing? Deze zachte peeling reinigt de huid diep met behulp van natuurlijke polijstkorreltjes. Onze producten bevatten enkel natuurlijke en waardevolle ingrediënten, waaronder lecithine, amandelolie, allantoïne & panthenol. Dit betekent dat er geen parabenen en siliconen zijn toegevoegd.

Bestel een pOnzuivere huidroefmonster

Bent u helemaal klaar met uw onzuivere huid en heeft u al talloze producten geprobeerd? Dan kunnen wij ons voorstellen dat u sceptisch bent wat betreft huidverzorging. U kunt er daarom ook voor kiezen om een proefmonster of een probeerset te bestellen. Voor diverse huidtypen bieden wij voordelige verpakkingen aan waarmee u thuis op uw gemak alles kunt uitproberen.

Contact        Webshop