Gaat u een schoonheidssalon starten? Kies voor RAU Cosmetics

Wilt u een schoonheidssalon starten of hoogwaardige salonproducten kopen? Dan heten wij u van harte welkom bij RAU Cosmetics. Wij bieden een ruim assortiment aan van huidverzorgingsproducten, waaronder lotion, peeling, crème, maskers en nog veel meer. Onze huidverzorging is uniek omdat er geen parabenen zijn gebruikt en er waardevolle ingrediënten worden toegevoegd. U kunt hierbij denken aan panthenol en allantoine. Als innovatief merk bieden wij hierdoor hoogwaardige producten aan die wij online verkopen, maar ook leveren aan vele schoonheidssalons. Wilt u uw klanten blij maken met een sterk geprijsd product dat zich onderscheid van de massa? Neem dan eens contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Toegankelijk voor ieder huidtype

Sinds 2009 brengt RAU Cosmetics innovatieve producten op de markt. Omdat onze huidverzorgingsproducten geen parabenen bevatten zijn deze toegankelijk voor ieder huidtype. Tevens bevatten onze producten enkel natuurlijke ingrediënten en zijn ze grotendeels vrij van PEGs en kleurstoffen. Het is dan ook niet voor niets dat de hoge kwaliteit gewaardeerd wordt door zowel particulieren als schoonheidsspecialisten. Wanneer u een schoonheidssalon wilt starten, helpen wij u graag aan passende producten. Voor beautysalon’s, wellness en sauna bieden wij bijvoorbeeld grote verpakkingen aan.

Schoonheidssalon startenNeem vrijblijvend contact op

Gaat u binnenkort uw eigen schoonheidssalon starten? RAU Cosmetics helpt u graag om uw klanten te verrassen met onze fijne producten! Voor wederverkoop van onze producten of voor het gebruik van onze producten in uw salon hebben wij speciale voorwaarden opgesteld. Wij staan u graag te woord, dus neem gerust vrijblijvend contact op!

Contact        Webshop